Få noget varme i indretningen

Rigtig mange danske hjem er i dag præget af helt enkle hvide farver kombineret med lidt sort eller stål. Det giver desværre en lidt klinisk atmosfære – men det er der heldigvis råd for!

Materialer

Ved at vælge møbler og boliginteriør i et naturligt materiale som træ, giver langt mere varme og atmosfære i dit hjem. Meget oppe i tiden er plankeborde i forskellige træsorter, skærebrætter i eg eller træ knager. Knager i træ kan bruges både i køkkenet til forklæde eller viskestykker, på badeværelset til håndklæderne, i entreen til jakker og overtøj eller bag døren til soveværelset til for eksempel en morgenkåbe.

Farver

En anden teknik er at male en væg i en smart farve, for eksempel grøn som i stuen herunder. Matte dybe farver er meget oppe i tiden – de er flotte men desværre ikke super praktiske med små børn.

Den mørkere matte farve giver en hyggelig stemning, og får på en måde stuen til at føles mere hjemlig. Den anvendte maling er Jotun’s Lady Pure i Organic Green.

Planter

En sidste mulighed for at få noget farve ind i hjemmet, er ved at tilføje masser af grønne planter i for eksempel terracotta krukker. Den smukke rødlige terracotta farver giver også varme til rummet, og passer til stort set alle farver. Som en bonus, så er planterne også gode for indeklimaet og dit velvære.

Skal du også i gang med at få nogle farver ind i hjemmet i løbet af sommeren? Så besøg laau.dk eller dit lokale plantecenter.